⚠   Informatie over Corona-maatregelen en levertijden online bestellingen klik hier. 

 • Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
 • Supersnel Snelle levering!
 • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

Tapijttegels

Gebruik de filter aan de linkerkant van deze pagina om uw type tapijttegel vloerbedekking te vinden. Wist u dat wij GRATIS tapijttegel stalen toesturen? Zo kunt u thuis zelf de kleur bekijken en de tegel voelen. Ook GRATIS levering met eigen transportservice binnen Nederland bij bestellingen boven de €500,-

GETOONDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW PER TEGEL

Artikelen 1 tot 24 van 272 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 272 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

 

Bekijk hier ons assortiment tapijttegels. Al ons tegeltapijt komt direct uit de fabriek van de familie van Heugten in Nijkerk. Oer-kwaliteit inclusief fabrieksgarantie! Door levering direct vanaf de fabriek kunnen wij de GOEDKOOPSTE zijn met de grootste voorraad!

Tapijttegels voor particulier en bedrijf

Wij verkopen tapijttegels voor woning, kantoor en project gebruik. Voor particulier en voor bedrijven. Diverse kwaliteiten als bouclé, frisé, velours, naaldvilt, rib, haarfeld en hoogpolig tapijt in alle kleuren leverbaar.Tevens verkopen wij ook b-keus en restpartijen vanaf €0,50 per stuk. Deze tapijttegels staan niet online door dagelijks wisselende voorraad. Hiervoor zelf langskomen, uitzoeken en meenemen in Nijkerk. Zie onze B-keus & Restpartijen pagina.

De voordelen van onze tapijttegels

Makkelijk zelf te leggen
Gering snijverlies
Comfortabel en sfeervol
Decoratief te leggen
Eenvoudig te onderhouden
Verhuisbaar
Geluiddempend 
Vervangbaar
Geen ondertapijt nodig
Eenvoudig te transporteren
 


Ondek alle voordelen hier
Als u een bestelling doet bij Magic Carpets dan profiteert u van een hoop voordelen. Zoals eerder aangegeven zijn wij goedkoop en hebben we een grote voorraad aan tapijttegels.

Bij een bestelling kunt u zelf aangeven wanneer de levering moet zijn.  Als u in het buitenland woont dan is dat het ook geen probleem. Wij werken namelijk met diverse transportbedrijven die ook scherpe tarieven aanbieden. Bij aflevering van de tapijttegels kunt u zelf bepalen of u contant of per pin wilt betalen. 

Het is ook mogelijk om bij ons in de showroom te komen.  Onze showroom is gevestigd in Nijkerk.

Wij hebben maar liefst meer dan 4.000.000 tapijttegels waarbij topkwaliteit voorop staat!


Kwaliteit van ‘Van Heugten’

Visit Carpet Tile Solutions for Carpet tiles in de UK and Ireland Wij verkopen uitsluitend tapijttegels van de familie ‘van Heugten’, de grondleggers van de tapijttegel heuga. Made in Holland, incl. fabrieksgarantie. Wij staan als familiebedrijf voor U garant met de hoogste kwaliteit en service. Tevens verkopen wij alle toebehoren die nodig zijn om uw tapijttegel vloer te leggen.

Showroom in Nijkerk

Bezoek onze showroom in Nijkerk, centraal gelegen in Nederland met ruime parkeergelegenheid. Wij geven u graag vrijblijvend advies voor uw nieuwe tapijttegel vloerbedekking. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Zie adres & openingstijden pagina voor meer informatie.