• Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
  • Supersnel Snelle levering!
  • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

Over ons

 

Kwaliteit van familie van Heugten!


A-kwaliteit tegeltapijt tegen de laagste prijs, dat vind je bij Magic Carpets in Nijkerk. Bij Magic Carpets koop je al een tapijttegel vanaf €0,50. De tapijttegels zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren!


Magic Carpets verkoopt tapijttegels van de familie van Heugten, de grondleggers van de tapijttegel Heuga, en hebben al meer dan zestig jaar ervaring in vloerbedekking.


Zij kunnen jou dus als geen ander adviseren over de juiste tapijttegels. De tapijttegels van Magic Carpets voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen maar wel tegen de laagste prijzen. De prijzen zijn zo laag doordat het tapijt rechtstreeks van de fabriek komt. Op alle A-keus tapijttegels zit drie jaar fabrieksgarantie. Verder bieden wij ook restpartijen en B-keuzes aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard kun je ook bij ons de benodigde legattributen aanschaffen.

De voordelen van tapijttegels.Het voordeel van tapijttegels ten op zichten van andere vloerbedekkingen is dat tapijttegels vele geluiden dempt zoals voetstappen, televisie en radio. Daarnaast zijn tapijttegels ook energiebesparend doordat ze warmte isolerend zijn.

Verder is het een ideale ondergrond voor kinderen om op te spelen. De tegels van Magic Carpets zijn zeer makkelijk te reinigen onder de kraan en gemakkelijk zelf te leggen.

Ontdek alle voordelen, klik dan hier.

Ruime openingstijden en gigantische voorraad!Je bent van harte welkom in de showroom in Nijkerk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.

De voorraad bestaat uit meer dan 4.000.000 tapijttegels dus er zit zeker een tapijttegel bij die bij jouw wensen en smaak past. Vanaf €250,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Bestellingen worden zeer snel afgehandeld zodat je snel kunt genieten van je prachtige nieuwe vloer.

 

Bedankt voor uw bezoek. Bij vragen of advies, weet dan dat wij voor u klaarstaan!


Martijn van Heugten

Magic Carpets