⚠   Informatie over Corona-maatregelen en levertijden online bestellingen klik hier. 

  • Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
  • Supersnel Snelle levering!
  • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

Design IdeeënDe voordelen van tapijttegels
Tapijttegels bieden, in tegenstelling tot andere vloerbedekkingen, meer vrijheid en flexibiliteit. Tapijttegels zijn eenvoudig te leggen, vervangen en onderhouden. Het leggen kan namelijk in delen en het snijverlies is zeer beperkt. Daarnaast dempen tapijttegels geluid en isoleert een tapijttegel warmte.

Kleuren combineren
De kleur van een vloer is bepalend voor de sfeer in een ruimte en valt direct op. Algemeen geldt dat lichte kleuren een ruimte wat groter doen lijken. Donkere kleuren maken een ruimte daarentegen optisch kleiner, maar zijn ook heel sfeervol. De tijd dat vloeren een neutrale kleur moeten hebben is echter voorbij. Met tapijttegels is het eenvoudig leuke kleurencombinaties te maken of patronen te leggen.

Diverse ruimtes, diverse tapijttegels
Aan de hand van tapijttegels kun je ruimtes optisch van elkaar te onderscheiden. Door verschillende kleuren te gebruiken kun je diverse zones of functies in het interieur duiden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een felle kleur tapijttegels in de bedrijfskeuken in een kantoorruimte.

Extra flair in je kamer of kantoor?
Bij Magic Carpets vind je tapijttegels in heel veel kleuren, waarmee je tal van kleurcombinaties kunt maken. Ga je voor een neutrale vloer, maar wil je wel extra flair in de ruimte? Combineer het dan met een opvallend meubelstuk of een kleed de ruimte aan met kamerplanten. Kamerplanten zijn een steeds groter wordende trend om meer sfeer aan een interieur te geven. Er zijn tal van manieren om plekjes te creëren en ruimtes aan te kleden met planten. Ga voor een grote plant op de grond, of maak het speelser door diverse kleinere planten te combineren en ze op verschillende hoogtes te zetten. Denk aan kleine planten op een wandplank, hang ze aan de muur of zet grotere planten op een tafeltje op de vloer. Hier vind je de leukste kamerplanten en meer tips om je woonruimte extra flair te geven.