⚠   Informatie over Corona-maatregelen en levertijden online bestellingen klik hier. 

  • Bespaar De goedkoopste, direct af fabriek!
  • Supersnel Snelle levering!
  • Supersnel Made in Holland

033 246 34 15

Ma - Vr 09.00 - 17.00

Za 09.00 - 16.00

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Woonkamer inrichten

13 mei 2015 15:32:48

Woonkamer inrichtingTijd om je woonkamer nieuw in te richten? Al bedacht wat je op de vloer wilt hebben? Heb je misschien al gedacht aan tapijttegels als vloerbedekking?

Tapijttegels geven een warme sfeer aan de inrichting van je woonkamer. Er zijn diverse kwaliteiten tapijt tegels waar je uit kan kiezen. Van een korte lussenpool (bouclé) tot zachte hoogpool. De meesten typen sluiten ook naadloos aan. Vrienden en familie die op bezoek komen zien niet dat het tapijttegels zijn en het mooie hiervan is dat je het zeer eenvoudig zelf kan leggen zonder de hele woonkamer leeg te ruimen!

Lees meer
Geplaatst door Martijn van Heugten

Welk type vloerbedekking, tapijt?

20 apr. 2015 09:55:37

Typen tapijttegels

Tapijt en dus ook tapijttegels zijn er in diversen soorten en structuren. Van de ‘onverwoestbare’ naaldvilt tot heerlijk zachte hoogpolige tegel. Welke pas het beste bij mij in huis of op kantoor?

Ten eerste; in welke ruimte ga je de tegel leggen? Een tapijttegel geschikt voor in kantoor is misschien minder geschikt voor in een slaapkamer. Je vind meer comfort in een hoogpolige of frisé  kwaliteit dan in een bouclé, maar dit is ook persoonlijk.

Lees meer

Hoogpolige Tapijttegels

31 mrt. 2015 14:10:32

Hoogpolig tapijttegelsOoit gedacht aan hoogpolig tapijt? Een gezellige warme en moderne sfeer is waar de meeste mensen op zoek naar zijn.

Zonder koude voeten uit bed stappen in de slaapkamer of lekker warm voor de buis in de woonkamer.


Er is veel mogelijk met een hoogpolige tapijttegel vloer!

Lees meer

Tapijttegels als vloerbedekking

27 mrt. 2015 13:11:02

Tapijttegels als vloerbedekking

Praktisch, creatief, duurzaam, goedkoop en eenvoudig zelf te leggen. Enkele voordelen van tapijttegels als vloerbedekking gebruiken. Kamerbreed vloerbedekking leggen vergt enige ervaring. Ook heb je een ondervloer nodig. Bij tapijttegels leggen als vloerbedekking is dit niet het geval.

Lees meer

tapijtcentrum magic carpets Nederland

Op zoek naar vloerbedekking? Tapijttegels van Magic Carpets, het tapijtcentrum van Nederland kunt u alles vinden betreft uw nieuwe vloer. Tapijttegels bieden veel voordelen ten opzichte van kamerbreed tapijt. Tevens is het zeer eenvoudig om tapijttegels zelf te leggen.

Lees meer

Tapijttegels als slaapkamer ideeën

18 mrt. 2015 10:42:06

Slaapkamer idee

Je wilt het interieur van de slaapkamer aanpakken? De basis begint bij de vloer! Vloerbedekking bied meer comfort en warmte als laminaat. Als je uit bed stapt, begin dan de dag zonder koude voeten!

Lees meer

Vloerkleed van tapijttegels

Een vloerkleed maken van tapijttegels? Kleuren en kwaliteiten combineren, hoog en laagpolig, gemêleerd en effen designs gemixt. Het kan allemaal!

Zo creëer je zelf en persoonlijk een uniek stuk vloerkleed!

Lees meer

voorbeeld bkeus tapijttegels

Met weinig budget toch veel vierkante meter vloer bedekken? Dit kan met restpartijen b-keus tapijttegels! Met onze restpartijen op pallet kunt u een kleurrijke woon, slaap, zolderkamer of kantoor vloer bedekken. Zie hier de mogelijkheden...

Lees meer

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren